Berichten

23 Aug

PAGINA VOORBEELDEN VAN HET PRACHTIGE BOEK PAARDENKRACHT

BESTELLEN VIA ONZE DATABASE KLIK OP ONDERSTAANDE LINK EN HAAL DIT PRACHTIGE BOEK BINNEN VIJF WERKDAGEN IN HUIS. DE VERZENDKOSTEN BETALEN WIJ VOOR U!

http://www.janstads.nl/index.cart.php?cmd=purchaseOptionsInline&image_id=2572

24 Jul

LINKS NAAR ALLE BEDRIJVEN EN INSTELLINGEN DIE WIJ VOOR ONS BOEK BEZOCHTEN.

Komende maanden start de voorverkoop van ons boek

PAARDenKRACHT, WERKNEMERS MET VIER BENEN.

Een uniek en fantastisch lees- en kijkboek van Nicolle Christiaanse en Jan Stads.

24 Jul

HUIFBEDRIJDEN OP DE DONKHORST

Nergens zijn we zulke lieve en betrouwbare Fjorden tegen gekomen als op zorgboerderij De Donkhorst van Anja en Arnold Donkers. De manier waarop Fjord Barney zijn cliënt Bregje begroet is ongeëvenaard.
Bregje zit in haar rolstoel te wachten op een rit in het huifbed als Barney naar buiten komt. Met gestrekte hals briest de pony en laat zijn warme adem over de huid van Bregje’s arm strijken. Hoewel Bregje het niet kan vertellen, lijkt ze de begroeting op prijs te stellen.

19 Jul

STALHOUDERIJ BOONE

Bij de abdij in het centrum van Middelburg wacht de paardentram van Jenny Boone op passagiers… en op ons. Jenny heeft haar Friese paarden Sipke en Piter ingespannen om toeristen en andere liefhebbers rond te rijden door de historische hoofdstad van Zeeland.

23 Jun

SLIPJACHT VOOR DE JEUGD IN HOEFSLAG JUNIOR

Ook deze slipjacht zal met nieuwe foto's en een persoonlijk verslag van Nicolle Christiaanse in het boek PAARDenKRACHT, werknemers met vier benen, te lezen en te zien zijn. Hoefslag Junior had alvast een voorproefje.

22 May

NEDERLANDSE POLITIE TE PAARD

Hoofdagente Riet Voets is trots op haar werk. Tijdens onze ontmoeting bij de Belgische Federale politie nodigt ze ons uit om het dagelijkse werk van politiepaarden bij de KLPD (Korps Landelijke Politie Diensten) te komen bekijken. Dat doen we graag.

11 May

FEDERALE POLITIE

Alle ruim 160 paarden van de Belgische Federale Politie zijn gehuisvest in Etterbeek (Brussel). Dat zijn veel werkende paarden op één adres! Vandaar dat we echt blij zijn met de uitnodiging om op bezoek te komen.

18 Apr

HIPPODROOM

In het buitengebied van Escharen ligt equicentrum Hippodroom. De omgeving is groen en rustig. In en rondom de accommodatie heerst een ontspannen, gezellige sfeer. De paarden van Hippodroom zijn coaches. Samen met hun baas Sylvia van Noye geven zij trainingen in ontwikkeling van leiderschap en bewustwording van lichaamstaal. Ruin Nirvana is één van de paardencoaches. Hij is zeer gevoelig en in staat om de emoties van zijn cliënt exact te spiegelen.

16 Apr

STEENHOFSTABLES

We hebben al veel menpaarden aan het werk gezien. Al deze paarden hebben ooit geleerd te trekken. Benieuwd hoe dit gaat, bezoeken we de Steenhofstables in Oostelbeers. Van eigenaar Bert Brans mogen we het leerproces van tinker Indy van nabij meemaken.

15 Mar

EINDELIENGE

Op het Zeeuwse Walcheren ligt Eindelienge, een modern landbouwbedrijf dat draait op een milieuvriendelijke energiebron: paardenkracht. De trekpaarden van Leo de Visser worden dagelijks ingezet voor het werk op het land. Ook ’s winters, want dat is de tijd om pastinaken te rooien.

Inhoud syndiceren